053 Vložky ortopedické pro patní ostruhu pánské Zobraziť väčšie

053 Vložky ortopedické pre pätnú ostruhu pánské

Pánske ortopedické vložky. Špeciálne tvarované v oblasti päty. Pomáhajú predchádzať vzniku bolesti a nepohodlia súvisiaceho s pätnou ostrohou.

Viac podrobností

Skladom

11,00 € s DPH

Viac informácií

ROZMERY

VeľkosťDĺžka vložky 
41 274 mm *
42 281 mm *
43 288 mm *
44 294 mm *
45 301 mm *
46 306 mm *
47 314 mm *

* Môžu sa vyskytnúť rozdiely spôsobené pružnosťou materiálu a tvarovaním (+-2 mm).

POPIS MATERIÁLU

● ortopedicky tvarované
● podpora pozdĺžnej a priečnej klenby
● špeciálne tvarované a odľahčené pätné lôžko znižuje tlak na pätu
● podpora prstov - riasy
● maximálne priedušný umývateľný povrch s vynikajúcimi absorpčnými vlastnosťami
● penová vrstva zmäkčuje došľap

Vložky svojou deálnou podporou pozdĺžnej a priečnej klenby rozkladajú tlak na väčšiu plochu chodidla, čím zmenšujú jeho zaťaženie. Špeciálne tvarované a odľahčené pätné lôžko znižuje tlak na pätu. Poprstová riasa zlepšuje stabilitu pri chôdzi a pomáha zmierniť problémy s kladivkovými prstami.

MATERIÁL

priedušné mikrovlákno, recyklovaná pena s antibakteriálnou úpravou, latexové výlisky, termoplastický kaučuk


PRE KOHO SÚ VLOŽKY VHODNÉ?

Vložky sú vhodné pre každého, kto chce zmierniť bolesť päty. Maximálny účinok pri používaní vložiek je dosiahnutý v obuvi s pevnou, uzavretou pätou a špičkou a s výškou podpätku do 4 cm. V prípade, že sa liečite na diabetes, konzultujte používanie vložiek s lekárom.


ODPORÚČAME

Rovnako ako striedate obuv pre rôzne typy aktivít, striedajte nosenie ortopedických pomôcok a vložiek. Ich používanie by malo byť zároveň doplnené správnym cvičením, ktoré je pre nápravu a prevenciu rozvoja problému dolných končatín nevyhnutné. A to platí jak u mladých ľudí a detí, kedy je šanca na nápravu chodidlá vyššia, tak u starších ľudí, ktorí môžu správnym cvičením aspoň zabrániť zhoršeniu stavu. Ak sa Vaše problémy s chodidlami nelepšia, poraďte sa so svojím fyzioterapeutom alebo odborným lekárom.


AKO VZNIKAJÚ NAŠE VLOŽKY?

Ortopedicky tvarované vložky svorto® sú navrhované našimi odbornými pracovníkmi s dlhoročnými skúsenosťami s výrobou individuálnych aj sériovo vyrábaných ortopedických vložiek. Prototypy vložiek vyvíjame v našom protetickom pracovisku v spolupráci s ortopedickými a rehabilitačnými lekármi. Vložky a pomôcky vyrábame viac ako 25 rokov vo výrobnej dielni v Otrokoviciach.

Vlastnosti

Balenie 1 pár
Typ pánske
Pri akých problémoch sa produkt používa? bolesť päty / chybné postavenie chodidiel / pätná ostruha / pohodlie pri chôdzi / prepadnutá klenba / úľava pri chôdzi
Do akej obuvi? bežná / pracovná
Typ konštrukcie pružná, pevnejšia, stabilizujúca
Svrchní vrstva mikrovlákno / penová vrstva
Podpora prstov ano
Podpora priečnej klenby výraznejšia
Podpora pozdĺžnej klenby výraznejšia
Pätné lôžko špeciálne tvarované a odľahčené
Inštrukcie pre použitie Nepoužívajte súčasne s inými podperami pozdĺžnej a priečnej klenby. / Po použití odporúčame vybrať vložky z obuvi a nechať ich vyschnúť pri izbovej teplote. / Použite správnu veľkosť. / V prípade, že sa liečite na cukrovku, poraďte sa o používaní vložiek s lekárom.
Značka svorto s.r.o.
  • 17. 04. 2024
    • Veľmi rýchle doručenie,kvalita produktu vynikajúca oproti tým čo som... Viac
  • 13. 04. 2024
    • Je to super a kvalita
  • 12. 04. 2024
    • Tovar, ktorý mi pomáha.
  • 01. 04. 2024
    • Rychla dodacia lehota odporucam.
  • Veľkoobchod

  • Rady a tipy

  • Ako nakupovať

Spoločnosť svorto s.r.o.

Firma bola založená skúsenými a odborne vzdelanými pracovníkmi v roku 1991 ako združenie fyzických osôb. V roku 1999 došlo k transformácii na svorto s.r.o. Od začiatku činnosti sa zaoberáme výrobou a distribúciou ortopedických a športových vložiek do obuvi, ďalej výrobou a distribúciou ortopedických pomôcok, polotovarov pre protetiku a doplnkov obuvi pre zdravú pohodlnú chôdzu. Na český a slovenský trh dodávame tiež široký sortiment športových vložiek, polotovarov a technológií francúzskej firmy Sidas a ohrevných produktov firmy Therm-ic.

viac
Svorto